Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تا به امروز تمامي دنباله دار هايي که توسط بشر مشاهده شده، متعلق به خود منظومه شمسي بوده اند؛ چه از کمربند کوئيپر (Kuiper Belt) و چه از ابر اورت که هر دو منزلگاه و منشأ ستاره هاي دنباله دار و جهان هاي يخ زده به شمار مي روند.
حالا به نظر مي رسد که اخترشناسان براي نخستين بار توانسته اند دنباله داري را با منشأ بيروني (فضاي ميان ستاره اي) کشف کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اين محققين با بهره گيري از تلسکوپ «پان استارز 1» (Pan-STARRS 1) واقع در هاوايي شيئي فضايي با کد C/2017 U1 را شناسايي کرده اند که مداري عجيب و هايپربوليک دارد، يعني سرعتش به قدري زياد است که مي تواند از ميدان گرانش اجرام بزرگ اطرافش بگريزد، ضمن اينکه هيچ ارتباطي با خورشيد ندارد.

اين مسير حرکت نشان مي دهد که دنباله دار ياد شده از کمند ستاره اي در مجاورت منظومه شمسي رها شده و در مسيرهاي شناخته شده تحت تأثير گرانش خورشيد قرار نمي گيرد.
البته اين يافته ها هنوز در مراحل ابتدايي هستند و بايد تحقيقات بيشتري براي شناسايي دقيق تر اين دنباله دار صورت گيرد، اما اگر مدار و منشأ C/2017 U1 شناسايي شود، درک دانشمندان از سامانه هاي فضايي توسعه مي يابد. به عنوان مثال مي توان گفت که سامانه هاي ستاره اي در صورت ايجاد شرايط مناسب، مي توانند دنباله دار هايشان را بين يکديگر رد و بدل نمايند.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۷۳۴۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منشاء بروز ۲۰ درصد سردردها از گردن است

به گزارش خبرنگار مهر، احسان قاسمی ظهر چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه در ارتباط با طرح تحقیقاتی «بررسی تأثیر آموزش نوروفیزیولوژی درد در درمان سردرد با منشأ گردنی» اظهار کرد: سردردهای سرویکوژنیک (سردردهای گردنی) یکی از انواع سردردها هستند معمولاً علائمی مشابه با سردردهای میگرنی دارند ازاین‌رو، تمایز این نوع سردردها از سردرد میگرنی تا حدی دشوار است. تفاوت بنیادی این دو سردرد این است که نوع میگرنی ریشه در مغز دارد درحالی‌که سردردهای سرویکوژنیک منشأ آن ستون فقرات گردن است.

یک محقق و پژوهشگر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه میزان شیوع سردرد با منشأ گردنی درزنان بیشتر بود، ادامه داد: به دنبال شیوع کرونا و افزایش استفاده از مبایل و تبلت در اکثر طبقات اجتماعی شاهد روند رو به افزایش سردردها با منشأ دردهای اسکلتی عضلانی در گردن شدیم.

وی با بیان اینکه این بیماران بخاطر سردردهای شدید گاهاً دچار افسردگی می‌شوند به طوری که آرزوی مرگ می‌کنند که تلاش شد در این روش تحقیقی علاوه بر داروها از نظر روانی نیز گفتگو درمانی شدند که باعث تسریع در بهبود درد آنها شد.

کد خبر 6100660

دیگر خبرها

  • گردن عامل بروز ۲۰ درصد از سردردها
  • منشاء بروز ۲۰ درصد سردردها از گردن است
  • بهزیستی آسیب‌های اجتماعی نوظهور را شناسایی کند‌
  • کشف سرنخ‌های جدیدی درباره شکل‌گیری اولین سیاه‌چاله‌های جهان
  • اولین وانت کیا احتمالا این شکلی خواهد بود /عکس
  • احتمالا در آشوب‌های اولیه منظومه شمسی، مشتری در تشکیل ماه موثر بود
  • تنها راه بازگشت این ستاره اخراخ تن‌هاخ است
  • اعتراف متهمان شبکه‌های فریب و قاچاق دختران
  • کمربند کویپر و ابر اورت: لبه‌های منظومه شمسی!
  • شناسایی باند سارقان حرفه‌ای در هرمزگان