Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک گروه بین‌المللی از ستاره‌شناسان توانستند در بررسی جدید خود، سیاره فراخورشیدی جدیدی را کشف کنند. به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، یک گروه بین‌المللی از ستاره‌شناسان به سرپرستی «دانشگاه واریک» (University of Warwick) انگلستان، سیاره‌ای را کشف کردند که در منطقه‌ای موسوم به «صحرای نپتونین» (Neptunian Desert) در حال گردش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سیاره فراخورشیدی موسوم به NGTS-۴b"" که ۹۲۰ سال نوری از زمین فاصله دارد، ۲۰ درصد کوچک‌تر از سیاره نپتون و سه برابر بزرگ‌تر از زمین است.

نپتونین، در نزدیکی ستاره‌ها قرار گرفته و هیچ سیاره‌ای در اطراف آن وجود ندارد، زیرا پرتوزدگی ستاره‌ها در این منطقه، به سیارات اجازه نمی‌دهد تا جو گازی خود را حفظ کنند؛ در نتیجه سیارات به سرعت از بین می‌روند، اما این سیاره جدید جو گازی پایداری دارد.

«ریچارد وست» (Richard West)، پژوهشگر بخش فیزیک دانشگاه واریک و سرپرست این پژوهش گفت: هیچ سیاره‌ای نمی‌تواند در این منطقه باقی بماند. وجود این سیاره فراخورشیدی در چنین شرایطی، نشانه سرسختی آن است.

این سیاره با تلسکوپ NGTS کشف شده که در «رصدخانه پارانال» (Paranal Observatory) شیلی قرار دارد و هر ۱.۳ روز یک بار به دور ستاره خود می‌چرخد و دمای سطح آن حدود ۱۰۰۰ درجه سلسیوس است.

وست افزود: ما در حال حاضر، داده‌های به دست آمده را مورد بررسی قرار می‌دهیم تا شاید بتوانیم سیارات بیشتری را در صحرای نپتونین کشف کنیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: منظومه شمسی کشف سیاره جدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۳۴۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سومین کنگره علمی «وانا» در ارومیه برگزار می‌شود

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، کنگره علمی وانا با رویکرد پرداختن به آخرین دستاوردهای علمی در حوزه درمان ناباروری، پزشکی تولید مثل، علوم سلولی، سلول‌های بنیادی و بیوتکنولوژی در سطح جهانی و با تمرکز بر کشورهای منطقه وانا شکل گرفته است. تمرکز این رویداد علمی بیشتر بر گسترش تحقیقات و مطالعات در زمینه تولید مثل و کارآزمایی‌های بالینی و افزایش ارتباطات منطقه‌ای به ویژه با کشورهای همسایه، کشورهای غرب آسیا و شمال آفریقا است.

احمد وثوق‌ دبیر علمی این کنگره در گفت‌وگو با رسانه‌ها گفت: امسال سومین کنگره سالیانه تولید مثل و درمان ناباروری به مدت دو روز در تاریخ ۲۷ تا ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ با همکاری پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی و دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان آذربایجان غربی در شهر ارومیه برگزار می شود.

وی افزود: در این کنفرانس برگزاری کارگاه های علمی و حضور و سخنرانی دانشمندان مختلف از کشورهای شمال آفریقا، غرب آسیا  و متخصصین کشور را خواهیم داشت. دانشمندان کشورهای عمان، لبنان، سوریه،  عراق، ترکیه و چند کشور خارج از منطقه وانا در این کنفرانس همکاری دارند. بیشتر سخنرانی های علمی به صورت مجازی خواهد بود و در نهایت از بهترین سخنران پس از نظرخواهی ازشرکت کنندگان تقدیر به عمل می آید.

دبیر علمی سومین کنگره بین المللی وانا با اشاره به محورهای علمی این کنگره گفت: پایش فرزندان حاصل از درمان‌های ناباروری، مسائل اخلاقی و حقوقی، نقش تصویربرداری، تأثیر عوامل محیطی و سبک زندگی، ارتقاء پیامدهای کمک باروری، چالش‌ها، مدیریت و گزینه‌ها، حفظ باروری در بیماران سرطانی، نقش جراحی در ارتقاء پیامدهای تکنیک‌های کمک باروری از محورهای این کنفرانس است.

وی با بیان اینکه کنگره بین المللی وانا به زبان انگلیسی برگزار می‌شود و شرکت کنندگان در دوره های جنب کنگره می توانند به صورت رایگان در کنگره شرکت کنند، تصریح کرد: اساتید، پژوهشگران و دانشجویان برای آگاهی از محورهای برنامه می‌توانند به وب‌سایت کنگره به نشانی اینترنتی https://wanasociety.com و برای ثبت نام به وب‌سایت معاونت آموزش پژوهشگاه رویان مراجعه کنند.

این کنگره علمی که زمینه ساز پژوهش‌های مشترک علمی است با موضوع پیامدهای تکنیک‌های کمک باروری (ART Outcome) به عنوان شاخه‌ای از کنگره بین المللی رویان و با رویکرد پرداختن به آخرین دستاوردهای علمی در زمینه پیامدهای تکنیک‌های کمک باروری در سطح جهانی و با تمرکز بر کشورهای منطقه  WANA [West Asia and North Africa] برگزار خواهد شد.

گفتنی است «سومین کنگره بین المللی کشورهای غرب آسیا و شمال آفریقا (وانا)، اردیبهشت ۱۴۰۳» توسط مرکز تحقیقات بهداشت باروری دانشگاه علوم پزشکی ارومیه، پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی در شهر ارومیه برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سومین کنگره علمی «وانا» در ارومیه برگزار می‌شود
  • جیمزوب: حرارت سیاره فراخورشیدی آهن را ذوب می‌کند
  • حرارت سیاره فراخورشیدی آهن را ذوب می‌کند
  • ابداع نسل جدید ربات‌های نرم با توانایی خم شدن و خزیدن
  • وزیر صهیونیست: مذاکره با حماس بس است؛ به رفح حمله کنید
  • کمربند کویپر و ابر اورت: لبه‌های منظومه شمسی!
  • کنعانی: کلید امنیت منطقه توقف جنگ در غزه است
  • اعضای بدن شما چند سال دارند؟
  • چرا مشتری ۷۹ قمر دارد ولی زمین فقط یکی؟
  • آیا ناسا نشانه‌هایی قطعی از حیات فرازمینی پیدا کرده است؟