Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-08@04:15:56 GMT

یک شی بین ستاره ای دیگر در منظومه شمسی رصد شد

تاریخ انتشار: ۲۲ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۹۱۸۶۳

به گزارش سی ان ان، حدود ۲ سال پس از آنکه یک شی بین ستاره ای در منظومه شمسی رصد شد، ستاره شناسان شی مشابه دیگری رصد کرده اند. 

 درهمین راستا «جنادی بوریسف» در ۳۰ آگوست سال جاری یک ستاره دنباله دار جدید در رصدخانه MARGO واقع در کریمه رصد کرد. پس از مشاهدات اولیه سیستم Scout در آزمایشگاه JPL ناسا نیز اعلام کرد این شی احتمالا منشا خارج از منظومه شمسی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از این مرحله ستاره شناسان درباره این ستاره دنباله دار مطالعاتی انجام دادند، از جمله «دیوی فارنوچیا» از «مرکز مطالعات اشیای آسمانی نزدیک زمین» و  سازمان فضایی اروپا نیز تحقیقاتی انجام داد.

 این شی آسمانی که C/2019Q4 نام دارد و هنوز به طور رسمی تایید نشده منشا آن مربوط به خارج از منظومه شمسی است. اما به نظر می رسد در آینده نزدیک فرصت بهتری برای مطالعه آن فراهم می شود. این ستاره دنباله دار  احتمالا در ۲۶ اکتبر وارد بخش داخلی منظومه شمسی می شود. 

طبق مشاهدات حاضر که به وسیله تلکسوپ انجام می شود، این شی به سمت خورشید در حرکت است و کمترین فاصله آن تا زمین ۱۹۰ میلیون مایل خواهد بود.  همچنین  این شی ۲۶۰ میلیون مایل از خورشید دور است و ۸ دسامبر فاصله آن تا ستاره منظومه شمسی به کمترین میزان  می رسد.سرعت حرکت این ستاره دنباله دار بسیار زیاد و حدود ۹۳ هزار مایل برساعت است. 

نخستین شی بین ستاره ای رصد شده در منظومه شمسیOumuamua  نام دارد که در ۲۰۱۷ کشف شد و شبیه یک سیگار است.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۹۱۸۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت سیل به تاسیسات آبفای تفت یزد

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از روابط عمومی شرکت آبفای تفت، " فرامرز شاکری شمسی" یکشنبه شب میزان بارش این شهرستان در چند روز گذشته را بیش از ۵۰ میلیمتر عنوان کرد و افزود: جاری شدن سیلاب باعث خسارت به جاده ها، تاسیسات و ابنیه در شهرستان تفت شد.

وی ادامه داد: همچنین با ورود سیلاب به شبکه‌های فاضلاب و تصفیه خانه‌های تفت و اسلامیه باعث ایجاد حوادث و خسارات زیادی به این مجموعه ها شد.

شاکری شمسی با اشاره به پایداری تامین و توزیع آب شرب در طول بارندگی های اخیر تصریح کرد: با همت پرسنل این امور در رفع سریع اتفاقات خللی در خدمت رسانی به مشترکان و شهروندان ایجاد نشده است.

دیگر خبرها

  • احتمالا در آشوب‌های اولیه منظومه شمسی، مشتری در تشکیل ماه موثر بود
  • نیمار پس از کمک به سیل‌زدگان برزیل: دعا می‌کنم اوضاع به حالت عادی برگردد
  • کمربند کویپر و ابر اورت: لبه‌های منظومه شمسی!
  • چرا مشتری ۷۹ قمر دارد ولی زمین فقط یکی؟
  • وقوع حادثه رانندگی در قطب صنعتی شهرکرد با یک جان باخته و سه مصدوم
  • سیاره مشتری ممکن است عامل وجود ماه زمین باشد
  • خسارت سیل به تاسیسات آبفای تفت یزد
  • مسی تغییر ژنتیکی داده شد!
  • دنباله‌دارها، سیارک‌ها و شهاب‌سنگ‌ها: بازدیدکنندگان فضا
  • از اعداد «هم‌‌نهشتِ کَرجی» تا دنباله فیبوناچی| شرح آب‌شناس بزرگ ایرانی از قنات