Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دیلی میل، طبق تحقیقی جدید اجزای تشکیل دهنده ساختار دی ان ای از دل ابرهای گازی بین ستاره ای به وجود آمده اند.

 محققان دانشگاه هوکایدو در ژاپن برای این منظور در یک خلاء بسیار سرد شبیه سازی انجام دادند و متوجه شدند نوکلئوزوم در فضا نیز تولید می شود. 

نوکلئوزوم یا هسته‌تَن واحد تکرار شوندۀ ساختمانی کروماتین (فامینه)است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به طور دقیق تر نوکلئوزوم ها یکی از سه بخش اصلی نوکلئوتید را تشکیل می دهند و می توانند اطلاعات زیادی درباره تحول حیات روی زمین در اختیار دانشمندان قرار دهند. نوکلئوتید نیز بخشی از دی ان ای است.

 نظریه های پیشین براین اساس بنا شده بود که صخره های فضایی به زمین برخورد کرده و همراه خود مواد اولیه حیات را به کره خاکی آورده اند. به این ترتیب طبیعت و حیات فعلی رشد کرد و تکامل یافت.

یاسوهیرو اوبا  از دانشگاه هوکایدو می گوید: یافته های ما نشان می دهد فرایندهای بازسازی شده به شکل گیری پیش سازهای مولکولی حیات منجر می شود. این یافته ها دانش ما از مراحل اولیه تکامل شیمیایی فضا را بهبود می دهند.

این درحالی است که قبلا مولکول های ارگانیک بنیادین در شهاب سنگ ها، سیارک ها و ابرهای گازی رصد شده اند. برخی از دانشمندان نیز معتقدند ارتباطی میان این مولکول های بنیادین و منشا حیات روی سیاره زمین در ۴ میلیارد سال قبل وجود دارد. 

دی ان ای و آر ان ای  بخش هایی اصلی از حیات موجودات مختلف از انسان ها گرفته تا باکتری های مختلف هستند. آنها از بهم چسبیدن سه بخش جداگانه (یک فسفات ، یک قند و یک نوکلئوزوم) به وجود می آیند.

آر ان ای کمتر از دی ان ای شناخته شده است اما ساختار مشابهی دارد. نقش اصلی آن کمک به خواندن و تفسیر دی ان ای است تا اطلاعات ذخیره شده در آن توسط بدن مورد استفاده قرار گیرد. به گفته محققان اگر در قند اکسیژن وجود نداشته باشد، این ماده می تواند تغییر کند و اکسیژن اضافی به اتم کربن دوم آن وصل  می شود و بنابراین DNA به وجود می آید.

 اگر اکسیژن با این اتم خاص پیوند ایجاد کند، آر ان ای به وجود می آید. این تغییر ساده در یک اتم کل ساختار ژنتیک ماده را تغییر می دهد اما نوکلئوزوم بخشی بنیادین از این ساختار است.

 مطالعات پیشین شرایط ابرهای مولکولی بین ستاره ای را بررسی کرده  و نشان داده بودند قند و فسفات در آنها وجود دارد، اما اثری از نوکلئوزوم نبود.

 حال آنکه مطالعه جدید نوکلئوزوم را رصد کرده است.  به گفته محققان این یافته کلیدی برای پاسخ به سوالاتی بنیادین درباره انسان است؛ مانند آنکه چه ترکیبات ارگانیکی طی فرایند تشکیل منظومه شمسی وجود داشته اند و آنها چگونه به ایجاد حیات در زمین کمک کرده اند.

این تحقیق در نشریه  Nature Communications منتشر شده است.

کد خبر 4730603 شیوا سعیدی قوی اندام

منبع: مهر

کلیدواژه: تحقیقات علمی نوآوری کهکشان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نوآوری تحقیقات علمی شرکت دانش بنیان فناوری فضایی موبایل امنیت اطلاعات فناوری نانو ناسا گوگل هوش مصنوعی شرکت های دانش بنیان صندوق نوآوری و شکوفایی گوشی آیفون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۶۵۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عصبانیت عجیب: یامال به جمع ستاره‌های شاکی پیوست

به گزارش "ورزش سه"، به نظر می‌رسد که یامال هم در روزهای اخیر به جمع بازیکنان ناراضی از شرایط بارسلونا پیوسته است و تصاویر منتشر شده نشان می‌دهد که از تعویضش در دیدار برابر خیرونا راضی نیست.

بارسا در این بازی حساس و مهم با نتیجه 2-4 برابر خیرونا شکست خورد و جایگاه دوم جدول رده‌بندی رقابت‌های لالیگا را از دست داد و به رده سوم سقوط کرد و در دقیقه هشتاد و چهارم این بازی بود که ژاوی تصمیم گرفت یامال را از زمین بیرون بکشد و ژوائو فلیکس را به جای او وارد زمین کند.

حالا مووی استار پلاس تصاویری از ناراحتی این بازیکن جوان پس از حضور روی نیمکت منتشر کرده است. این ستاره ۱۶ ساله پس از خروج از زمین گرمکنی که به او داده شده بود را به زمین پرت کرد تا نشان دهد که به هیچ وجه از این تصمیم راضی نبوده است.

یامال در دقایقی که در زمین حضور داشت توانسته بود عملکرد بسیار خوبی را در ترکیب بارسا به نمایش بگذارد و پاس گل اول تیمش را برای آندریاس کریستنسن ارسال کرد و پنالتی دیگری را هم برای این تیم گرفت تا بازی را 1-2 کند.

بسیاری از رسانه‌های نزدیک به بارسلونا پیش از این خبر داده بودند که خوان لاپورتا هم بسیار از این شکست عصبانی بود و صدای فریادهای او در تونل‌های ورزشگاه که می‌گفت: «باورکردنی نیست!» حتی به گوش هواداران هم رسیده است.

ژاوی هم که از عملکرد بازیکنانش در این بازی عصبانی بود، پس از پایان این دیدار به خبرنگاران گفت: «ما در ۲۰ دقیقه پایانی در سطحی که یک بازیکن بارسا باید باشد نبودیم. اشتباهات بدی انجام دادیم که در چنین سطحی نباید انجام شود و این اولین‌بار نیست که چه اتفاقاتی رخ می‌دهد. احساس می‌کنم که بازی را به راحتی از دست دادیم. رقابت در چنین شرایطی بسیار سخت است. اما این بخشی از ناپختگی بسیاری از بازیکنان است.»

دیگر خبرها

  • شاید حیات بیگانه در حلقه‌های زحل یا مشتری پنهان شده باشد
  • تعویض ستاره بایرن: مصدومیت تیم توخل را ول نمی‌کند!
  • ستاره بایرن چمن برنابئو را از جا درآورد! (عکس)
  • کتاب «آینده می‌افتد زمین» رونمایی می‌شود
  • تصاویر نجومی نوزدهم اردیبهشت (۸ مه)
  • ستاره چلسی 10 روز بعد از جراحی برگشت! (عکس)
  • آب‌های خاکستری؛ نجات‌بخش حیات زمین
  • عصبانیت عجیب: یامال به جمع ستاره‌های شاکی پیوست
  • مرگ و زندگی ما به دست میدان مغناطیسی زمین است!
  • انگیزه‌های خاص ستاره جوان آلومینیوم!